Роз’яснення щодо графіків погодинних відключень від "Сумиобленерго"



З 2 листопада, з 5.00, на території Сумської області почали застосовуватися графіки погодинних відключень (ГПВ).

Такі відключення охоплюють більшу кількість споживачів електроенергії (75%) порівняно з графіками аварійних відключень (25%), проте зменшать тривалість перерв в електропостачанні.

Графіки погодинних відключень передбачають:

∙ 2 черги – по Сумській області;

∙ 4 черги – по місту Суми.

Тривалість відключення для кожної черги – орієнтовно 2 години.

Звертаємо увагу! Вказаний час відключень може збільшуватися до трьох годин у зв’язку переміщенням оперативних бригад АТ "Сумиобленерго" до енергооб’єктів для проведення необхідних перемикань. Крім того, під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть працювати на енергооб’єктах, адже об’єкти критичної інфраструктури перебувають під постійними атаками ворога. Це теж може збільшити перерву у відновленні електропостачання.

Зауважимо, що об’єкти критичної інфраструктури на території Сумської області знеструмлюватися не будуть. Знайти інформацію про відключення електроенергії побутовий споживач може в особистому кабінеті "E-Svitlo": https://sm.e-svitlo.com.ua. Для цього потрібно перейти до розділу "Побутовий споживач" та свого особового рахунку, де ви знайдете функцію "Відключення". Натиснувши на неї, ви побачите графік погодинного відключення. Відтак, кожен споживач може знайти інформацію про свій населений пункт та адресу, а також час відключення.

Слідкуйте на корпоративному сайті АТ "Сумиобленерго" (у розділі "Відключення") за повідомленнями про дату і час графіків погодинних відключень на території Сумської області, з інформацією про застосування номерів черг.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW