Дружина Віктора Павліка роздяглася для своїх підписників



Дружина нашого земляка, співака Віктора Павлика, 28-річна Катерина Репяхова похвалилася своїми стрункими зовнішніми параметрами після перших пологів.

Дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі одну фотографію у спідній білизні та продемонструвала струнку підтягнуту фігуру, пише Медіабум. Після народження первістка Катерина відновилася швидко і привела своє тіло до колишньої форми, як це було до вагітності.

Варто зазначити, що дружина Павлика є популярною українською блогеркою, а також засновником свого бренду дитячого одягу. Дівчина має особливу популярність в інтернеті, тому за її особистим життям стежать тисячі передплатників. У червні минулого року дружина Віктора Павлика подарувала йому довгоочікуваного сина. Наразі молода мама встигає поєднувати декрет та бізнес, а також не забуває приділяти час коханому чоловікові. На початку війни дружина народного артиста виїхала за кордон з метою безпеки. Катерина побувала у гостях у своїх родичів, які мешкають в Ізраїлі. Також новоспечена мати вирушила у невелику відпустку до Єгипту. 

Дружина Віктора Павліка роздяглася для своїх підписників (ФОТО), фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW