З початку року бердичівські патрульні припинили понад 7000 адміністративних правопорушень



Працівники сектору реагування патрульної поліції Бердичівського районного відділу здійснили 16701 виїзд на повідомлення, самостійно розглянули 450 звернень громадян, припинили 7228 адміністративних правопорушень та у 348 випадках здійснювали першочергові заходи до прибуття слідчо-оперативних груп поліції на місцях подій.

З початку 2022 року правоохоронці оформили майже 5,4 тисячі адміністративних матеріалів відносно учасників дорожнього руху, серед яких 369 - за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, ще 203 - відносно пішоходів та велосипедистів.

За цей період інспектори СРПП припинили й 225 випадків домашнього насильства.

Також поліцейські здійснюють перевірки осіб, які перебувають на профілактичних обліках, власників мисливської зброї та спецзасобів, громадян, яким судом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, та інші превентивні заходи. Так, з початку року інспектори перевірили 635 власників мисливської зброї щодо дотримання ними встановлених правил її зберігання. Окрім того, виявили 140 порушень обмежень адміністративного нагляду (ст. 187 КУпАП).

Водночас інспектори СРПП разом із колегами працюють над розкриттям кримінальних діянь. У 73 випадках працівники підрозділу допомогли слідчим встановити причетних до їх вчинення.

Одним із завдань поліцейських в умовах воєнного стану є контроль дотримання правопорядку та встановлених обмежень під час комендантської години.

Бердичівський районний відділ поліції

З початку року бердичівські патрульні припинили понад 7000 адміністративних правопорушень, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW