Харківський “Металіст”, граючи у меншості”, не зміг утримати перемогу над “Львовом”, - ВІДЕО



Сьогодні, 30 жовтня, у Львові на стадіоні “Скіф” у матчі 10-го туру УПЛ харківський “Металіст” грав з місцевим “Львовом”.

Вже на 9-й хвилині зустрічі харківʼяни повели в рахунку. Після розіграшу кутового в штрафної львівʼян вище всіх вистрибнув Прядун іударом головою відправив мʼяч у дальній кут воріт “Львова”.

Прядун забив вже шостий гол у чемпіонаті та догнав Довбика за кількістю забитих голів.

Вже через пʼять хвилин у Пряду знову був чудовий шанс, щоб подвоїти рахунок. Чайковський подав кутовий і Прядун небезпечно пробив під поперечину — але голкіпер врятував ворота “Львова”.

На 30-й хвилині на дальній удар відважився Танковський — мʼяч після сильного удару летить поряд зі штангою.

На 38-й хвилині за незначне порушення жовту картку отримав Прядун, яка як показали майбутні події виявилась для нього роковою.

Наприкінці першого тайму жовто-сині продовжили активну гру, але без явних гольових моментів.

На початку другого тайму вимушену заміну зробив Призетко. Травмованого Чайковського замінив Панасенко.

На 56-й хвилині Полегенько непогано навішував із лівого флангу – голкіпер харків'ян впевнено грає на виході.

На 62-й хвилині гравці “Металіста” залишилися у меншості. Прядун отримав другу жовту картку після того, як впав у штрафному майданчику львівʼян. Рефері вирішив, що падіння форварда було симуляцією, хоч з початкузахисник "Львова" дійсно тримав рукою Прядуна за футболку, але потім відпустив. Так, що у рефері був формальний привід показати жовту картку.

На 68-й хвилині виник перший небезпечний момент біля воріт харківʼян. Мʼяч пролетів поряд зі штангою після удару головою Бугая.

На 75-й хвилині у “Металіста” замісць Картушова вийшов Коркішко.

А на 78-й хвилині львівʼянам вдалося зрівняти рахунок. Полегенько віддає з лівогофлангу, уштрафну на Ременяка і нападник влучно пробив у нижній кут. 1:1.

На 83-й хвилині жовту картку отримав Підлепенець.

В останні хвилини харківʼяни, незважаючи на гру у меншості пішли на штурм намагаючись здобути три очка. Але, на жаль, забити переможний гол так і не встигли.

Після 10 туру “Металіст” залишився на шостій сходинці у турнірній таблиці. В наступному турі харківʼянам пристоїть нелегкий матч з луганської “Зорею”, яка займає зараз третє місце. На жаль найкращий бомбардир “Металіста” Прядун вимушено пропустить цей матч через отриману червону картку.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW