Україну атакує снігопад та вдарять морози: дата різкої зміни погоди та прогноз на листопад



Вже добігає кінця другий місяць осені і синоптики вже роблять попередні прогнози на листопад. За прогнозом синоптиків, з 1 по 10 листопада температура буде +8+12 градусів вдень та +2 - +6 вночі, а вже з 11 листопада температура почне різко падати.

Про це повідомляє редакція. 

Погода в Україні у листопаді буде дуже жорсткою. Як прогнозують синоптики, вже у першій декаді варто чекати снігопаду.

Народний синоптик Володимир Деркач повідомив, що у першій декаді місяця слід очікувати плавного переходу від ранньої та зрілої осені до пізньої.

Синоптик попередив, що погода та природа проведуть репетицію холоду в останній місяць осені. Приблизно із середини цього періоду прийде похолодання, дощ, іноді з переходом у мокрий сніг. Температура знизиться, особливо вночі. Більше того, це зниження температури займе і початок другої декади. 

У середині листопада, за словами Деркача, очікується ще кілька теплих днів, а значне зниження температури повітря буде в останню декаду місяця. Більше того, у деяких регіонах можливі морози.

"Після цього опади посиляться, переважно у вигляді снігу або мокрого снігу, залежно від місця проживання", - сказав синоптик.

Синоптики ресурсу Meteoprog.ua показали карту погоди на листопад.

Україну атакує снігопад та вдарять морози: дата різкої зміни погоди та прогноз на листопад , фото-1

За прогнозом, з 1 по 10 листопада температура буде +8 - +12 градусів вдень та +2 - +6 вночі.

З 11 листопада температура почне поступово падати, а вже з 14 по 23 листопада температура вночі становитиме -2 - +3 градуси тепла.

Морози вдарять 24 листопада, а температура вдень не перевищуватиме +6 градусів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW