На Дніпропетровщині правоохоронці викрили злочинну групу, яка налагодила наркобізнес з щомісячним обігом 10 млн грн, - ФОТО



На Дніпропетровщині припинили діяльність наркоугруповання, яке розповсюджувало наркотики по території всієї області.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

За даними слідства, мешканець Дніпра створив злочинну організацію, яка займалась виготовленням та збутом метамфетаміну. До «бізнесу» він залучив ще шістьох знайомих, кожен з яких виконував функції за заздалегідь узгодженим планом. 

Інгредієнти завозились контрабандним шляхом з-за кордону. Виготовляли психотроп у спеціальній нарколабораторії за місцем мешкання організатора.  Замовлення приймали через месенджер та збували дрібними та оптовими партіями по всій території області. Щомісячно обіг з реалізації складав близько 10 млн грн.

В рамках кримінального провадження правоохоронці одночасно провели 45 обшуків на території області за місцями проживання підозрюваних та в автомобілях, які вони використовували для протиправної діяльності. Вилучено  психотропну речовину, канабіс, спеціальне обладнання, мобільні телефони, банківські карти, зброю, гранати, 8 транспортних засобів та грошові кошти у сумі 700 тис грн.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW