В Новомосковську депутати розподілили бюджетні кошти на підготовку до холодів



26 жовтня відбулась XXІІ сесія Новомосковської міської ради, на якій обговорювались 42 питання, що стосуються життєдіяльності міста в умовах воєнного стану. Всі проєкти рішень депутати підтримали. 

Серед головного розглядали таке. 

Внесли зміни до бюджету громади на поточний рік, а саме: збільшена дохідна та видаткова частини бюджету на 38 млн грн. Кошти спрямовані на підготовку міста до зими, закупку генераторів, оплату енергоносіїв, благоустрій, облаштування укриттів та підтримку військових.  

Затвердили Програму по захисним спорудам цивільного захисту в місті. Оскільки наявні на сьогодні в місті укриття ні кількісно, ні якісно не можуть забезпечити безпеку городян, планується їх будувати та закуповувати, крім того - встановлювати швидкомонтовані модулі. Реалізація цих планів буде  проводитись з залученням коштів обласного й державного бюджетів.

Затвердили рішення, яким вдвічі зменшили встановлені для підприємців тарифи на  торгівельні об’єкти по місту. 

Затвердили нове преміювання кращих спортсменів. Так, якщо раніше премія новомосковському спортсмену за завоювання звання чемпіона світу складала  5 тисяч грн, то зараз буде 50 тисяч грн, за чемпіона Європи – замість 3 тисячі грн стало 30 тисяч грн, за чемпіона України – була 1 тисяча грн – зараз стає 15 тисяч грн.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW