27 жовтня НЕК Укренерго запровадив у Одеській області погодинні стабілізаційні відключення



Сьогодні, 27 жовтня, за розпорядженням НЕК Укренерго в Одеській області з 08:00 будуть відбуватися стабілізаційні відключення світла згідно з графіком. Плануються відключення не більше ніж на 4 години. Однак, можливі відключення на більш тривалий час, якщо ситуацію в енергосистемі не вдасться стабілізувати.

Повідомили в ДТЕК Одеські електромережі.

"ДТЕК Одеські електромережі робить все можливе, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитися протягом доби через 4 години, якщо Укренерго не скасує застосування стабілізаційних відключень",- пояснюють в компанії.

Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10 до 14 ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 18.00 до 22.00 і з 02.00 до 06.00.

Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

27 жовтня НЕК Укренерго запровадив у Одеській області погодинні стабілізаційні відключення, фото-1

Графік розміщений на сайті та в соціальних мережах ДТЕК Одеські електромережі. Ознайомтеся із ним заздалегідь, розкажіть про нього сусідам, особливо похилого віку, та тим, хто з якихось причин не має доступу до інтернету. Слідкуйте за оновленнями.

"Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через які наші клієнти можуть бути без світла. Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,30 годин — просимо повідомляти нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через нашу сторінку в соцмережах Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло",- запевняють в ДТЕК.

Для того, аби підтримати енергосистему, ДТЕК закликає всіх мешканців Одещини споживати електроенергію економно — вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.

Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

"Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло",- пояснили в ДТЕК.

Хто ще не знає свій графік, читайте по темі: Одеса в темряві: коли та для чого відключають електроенергію



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW