На Одещині судитимуть чоловіка, у якого знайшли 6 кг канабісу, - ФОТО



Поліцейські скерували до суду обвинувачення жителю Ренійської громади у незаконному виготовленні та зберіганні наркотичного зілля в особливо великих розмірах.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

За місцем мешкання чоловіка правоохоронці вилучили більше шести кілограмів канабіса.

30-річний громадянин із села Новосільське нещодавно отримав покарання у вигляді двох років умовного строку за незаконне вирощування конопель та виготовлення канабіса, що передбачені ч. 1 ст. 310 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Втім чоловіка це не зупинило, і він знову насушив вдома конопель і виготовив із них більше шести кілограмів канабіса. Правопорушник зізнався, що зірвав наркомісткі рослини неподалік присадибної ділянки для власного споживання.

«Поліцейські вилучили наркотичні засоби і направили їх на експертизу, а після її проведення під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування поліцейські завершили і скерували до суду обвинувальний акт», - зазначила старша слідча відділення № 2 слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ольга Єлісейцева.

На Одещині судитимуть чоловіка, у якого знайшли 6 кг канабісу, - ФОТО, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW