З депутата в кулеметники: як у 72 бригаді Чорних Запорожців воює прикарпатець Микола Зелінський



Прикарпатець Микола Зелінський змінив крісло управлінця на кулемет. До 24 лютого чоловік працював заступником голови Ямницької територіальної громади. Наразі Микола Зелінський на позивний Джміль служить кулеметником у лавах ЗСУ у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Історію бійця розповів на Facebook-сторінці командир відокремленого кулеметного взводу Назарій Кішак, пише Суспільне.

"До війни зустрічалися із Миколою по робочих питаннях, і ніколи не міг уявити, що воюватимемо разом. Проте це сталося, і я цьому дуже радий. Адже завдяки його працелюбству та наполегливій роботі Ямницька громада стала однією з найуспішніших в Україні. З таким завзяттям ми досягнемо успіхів не тільки у владі, але й у ЗСУ", — йдеться у дописі.

З його слів, позивний Джміль обрали Миколі через старанність та працелюбність. Між собою бійці кажуть, хай Джміль буде "нещадний до ворогів та лагідний до своїх бджілок".

Військовий, пише Назарій Кішак, під час служби у підрозділі встиг показати себе вмілим та сильним бійцем.

У 2014 році Микола Зелінський був головою Тисменицької районної державної адміністрації. У 2015-2017 роках очолював Ямницьку сільську раду. З жовтня 2018 став заступником голови Ямницької тергромади. Микола Зелінський також був депутатом Івано-Франківської обласної ради V та VI демократичних скликань та депутатом Ямницької сільської ради VIІІ демократичного скликання.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW