Померла в кареті швидкої: внаслідок ДТП на Закарпатті загинула 75-річна жінка



Вчора, 21 жовтня, ввечері в селі Сасово у Виноградівській громаді Берегівського району водій автомобіля «Mercedes-Benz» здійснив наїзд на 75-річну жінку. Про це повідомили на сайті Національної поліції.

Співробітники поліції на місці події провели першочергові слідчі дії та встановили попередні причини аварії. Відомо, що 51-річний місцевий мешканець рухався вулицею Головною села Сасово в напрямку села Теково та наїхав лівою частиною автомобіля на жінку-пішохода, яка різко почала переходити дорогу.

Потерпіла померла в кареті медичної допомоги, дорогою до лікарні.

Поліцейські освідчили водія, за кермом він перебував тверезим. Автомобіль «Mercedes-Benz» вилучено та поміщено на штрафмайданчик.

За даним фактом слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого. Слідство у справі триває.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW