«Можливий перший сніг» - синоптики про погоду



Сьогодні на Полтавщині можливий мокрий сніг. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Також вона інформує:

«20-го жовтня вночі в Карпатах, а вранці та вдень місцями у північній частині та в центральних областях (Полтавщина, Дніпропетровщина, Черкащина) є ймовірність мокрого снігу», -

Вона зазначила, що мокрий сніг можливий через істотне зниження температури повітря. Максимально вдень у центральних областях вона не підніматиметься вище +4+9 градусів. А до похолодання та опадів завтра ще й приєднається сильний північний вітер, пориви до 15-20 метрів за секунду.

« Втім, це похолодання — не остаточне, у неділю має потепліти» - пише Діденко.

Прогноз від Станіслава Щедріна:

« Починаючи з 19 по 24-25 жовтня до України надійдуть циклон та його атмосферні фронти, що зумовлять по всій країні окрім півдня дощі з переходом в мокрий сніг, налипання мокрого снігу, поривчастий вітер та суттєве похолодання до +4-5 ночами і до 0+6 вдень, у південній частині нашої країни снігу поки що не чекаємо, а от на дощі природа буде щедрою. Але є і дуже гарна новина для любителів відносно дуже теплої погоди, але про неї я розповім дещо згодом».

Народний прогноз погоди:

Якщо 20 жовтня сніг випаде, коли дерева ще не скинули листя, то він скоро розтане. Якщо земля цього дня снігом вкриється, то до 22 листопада зима "на ноги стане".

Читайте також: Коли у Полтаві скоротять комендантську годину

До Полтави їдуть автори легендарного хіта «Доброго вечора, ми з України!»: запрошують на студентську вечірку зі збором коштів на авто для ЗСУ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW