20 громад Львівщини отримали нові шкількі автобуси, - ФОТО



Вартість одного такого школярика 2,4 млн грн або 60 тис доларів.

19 жовтня 20 громад Львівщини отримали нові шкільні автобуси. Їх закупили замість тих, що передали на потреби ЗСУ. Кошти на їх закупівлю виділили з обласного бюджету та бюджету громад. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА. 

Автобуси отримали: Рава-Руська, Бродівська, Заболотцівська, Золочівська, Дрогобицька, Ралівська, Бісковицька, Новокалинівська, Добромильська, Стрілківська, Турківська,  Старосамбірська, Боринська, Хирівська, Жидачівська, Козівська, Сколівська, Славська, Сокальська та Шегинівська громади.

20 львівських громад отримали нові шкільні атобуси20 львівських громад отримали нові шкільні атобуси

На закупівлю нових автвобусів для шкіл з обласного бюджету виділили 100 млн грн. На ці кошти мають загалом придбати 90 автобусів. Один такий коштує від 2,4 млн до 60 тисяч гривень. 

Школярики для громад виготовило провідне українське підприємство - АТ "Черкаський автобус". Воно з 1999 року виготовляє транспорт разом із японською корпорацією Isuzu. Комплектацію для виробництва компанії постачають 160 українських підприємств (дві з них у Львові), які продовжують працювати попри воєнні дії.

Наступного тижня на Львівщину прибуде ще одна партія таких "школяриків". 

20 львівських громад отримали нові шкільні атобуси20 львівських громад отримали нові шкільні атобуси20 львівських громад отримали нові шкільні атобуси

Читайте також: Львівські освітяни пройдуть курс з надання домедичної допомоги



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW