Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, загинув воїн з Криворізького району - Віктор Анісімов



Захищаючи незалежність та суверенітет Української держави, 15 жовтня 2022 року на Херсонщині загинув санітарний інструктор, молодший сержант Анісімов Віктор Олександрович, мешканець села Кам'янка Апостолівської громади. Йому було 42 роки…

Про це повідомляє Криворізька районна військова адміністрація.

Односельці назавжди запам’ятають його як добру та світлу людину, а побратими - як надійного товариша, готового завжди прийти на допомогу. 

Проводжаючи українського Героя в останню путь, мешканці Апостолівської громади, вшановуючи пам'ять та подвиги сміливця, стоячи на колінах, провели кортеж із мужнім земляком. 

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині, близьким та рідним загиблого захисника. Весь Криворізький район схиляє у скорботній зажурі голови перед подвигом Героя. Доземний уклін батькам, які виховали мужнього сміливого воїна, який боровся за свою державу, за рідну землю, за перемогу. Ми завжди пам’ятатимемо, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя. Вічна пам'ять та вічна слава Віктору», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, загинув воїн з Криворізького району - Віктор Анісімов, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW