У Києві 16 сімей втратили квартири внаслідок атаки дронів-камікадзе: будинок не підлягає відновленню



16 сімей втратили квартири внаслідок потужної атаки іранськими дронами-камікадзе "Шахід", яку влаштувала країна-агресорка. Будинок, в який поцілили окупанти, не підлягає відновленню. 

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

16 сімей, наскільки я знаю, перебували у цьому будинку. Він зруйнований повністю. Несучі конструкції зруйновані, майже нічого не залишилося. Ми зараз взяли до списку всіх людей, які там мешкали. Людей розміщують зараз у готелях, готові надати зараз тимчасове житло. І розглядаємо зараз надати їм постійне житло, бо вони залишилися без даху над головою в один момент, - сказав міський голова Києва.

У Києві 16 сімей втратили квартири внаслідок атаки дронів-камікадзе: будинок не підлягає відновленню, фото-1

Нагадаємо, що сьогодні столиця прокинулася від вибухів. О 06:23 Київ атакували іранські дрони-камікадзе. В результаті атаки в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку -  загинули четверо людей. Врятовано 19. Серед загиблих - подружжя. Богдану та Вікторії було по 34 роки. Як розповіли свідки, родина чекала на дитину. Також загинула 59-річна жінка. Трьох постраждалих госпіталізували. Двоє з них – рятувальники, які гасили пожежу в житловому будинку, в який влучив дрон, та розбирали там завали, розповів Віталій Кличко в ефірі телеканалу "Київ".

У Києві 16 сімей втратили квартири внаслідок атаки дронів-камікадзе: будинок не підлягає відновленню, фото-2

Загалом, в бік Києва зранку летіло 28 дронів. Завдяки нашим ЗСУ та ППО, більшість летючих терористів збили. Всього в столиці пролунало 5 вибухів.

Крім того, українська ППО збила всі три крилаті рашистські ракети, які сьогодні, 17 жовтня, летіли на Київ.

Також ми розповідали, що з пошкодженого у Києві дронами-камікадзе будинку врятували літню жінку та кота Філю

Підписуйтеся на наш Telegram-канал. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW