Багатодітна жінка народила всіх вісьмох дітей в одному пологовому будинку Львова



Жінка приїхала народжувати у пологовий будинок №1 Третього медичного об'єднання Львова із Городка. 

16 жовтня у пресслужбі Львівської міськради повідомили, що багатодітна мама Олена народила усіх своїх вісьмох дітей в одному пологовому будинку Львова. 

Зазначили, що восьмою дитиною жінки став хлопчик. Він, як і його шестеро братиків та сестричка, з'явилися на світ у пологовому будинку №1 Третього медичного об’єднання Львова.

"Олена приїхала до нас народжувати із міста Городок Львівської області. Жінка народила здорового хлопчика, а по вазі він – найбільший серед своїх братів та сестрички",- розповіли у пологовому будинку. 

Багатодітна мама народила усіх своїх вісьмох дітей в одному пологовому будинку Львова, Фото: пресслужби Львівської міськради

Багатодітна мама народила усіх своїх вісьмох дітей в одному пологовому будинку Львова, Фото: пресслужби Львівської міськради

Довідково. Із початку 2022 року львів'янки та переселенки у Львові народили 4500 малюків. Дітки з'явилися на світ у п’ятьох медичних закладах: міському пологовому будинку №1, пологових відділеннях 3-ї міської та клінічної обласної лікарень, Перинатальному центрі та дитячій лікарні святого Миколая.

Читайте також: Як минула доба у Львові та області: головне станом на 16 жовтня

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW