На Хмельниччині витратять 20 мільйонів гривень на придбання генераторів



Генератори забезпечать роботу критичної інфраструктури у випадках проблем з електропостачанням.

У жовтні закупівельники Хмельницької області оголосили тендерів на придбання генераторів на суму понад 20 мільйонів гривень. Про це стало відомо в результаті моніторингу сайту "Прозорро".

Нагадаємо, що впродовж 10-11 жовтня російські окупанти завдали ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури в різних областях країни. Зокрема, 10 жовтня ворог вдарив трьома ракетами в об’єкт критичної інфраструктури Хмельницького. В результаті в самому місті та в частині області були перебої з постачанням електроенергії.

Крім того, українцям рекомендували зменшити споживання електроенергії з 17-ї до 23-ї години.

Тож, для забезпечення безперебійної роботи критичної інфраструктури закупівельники в Хмельницькій області оголосили торги на придбання додаткових дизель-генераторів.

Так, виконавчий комітет Кам’янець-Подільської міськради оголосив торги на придбання генераторів на суму 6,4 мільйона гривень. Планується закупити понад 10 генераторів потужністю від 30 до 100 кВт.

МКП "Хмельницьктеплокомуненерго" хоче закупити вісім генераторів потужністю від 45 до 150 кВт на суму 4,8 мійльона гривень.

Майже 5 мільйонів гривень на закупівлю трьох генераторів потужністю понад 200 кВт планує витратити комунальне підприємство водопровідно каналізаційного господарства "Водоканал" Старокостянтинівської міськради. Крім того, 1,95 мільйона гривень на придбання трьох генераторів запланували витратити у комунальному підприємстві по експлуатації теплового господарства "Тепловик".

Планують купувати генератори у Красилові та Ізяславі.За даними системи "Прозорро", у жовтні закупівельники Хмельниччини запланували рекордні суми на закупівлю систем безперебійного електроживлення. Хоча протягом року також проводилися придбання генераторів, зокрема, для медичних закладів.

Читайте також:"На Кам’янеччині стерилізували бездомних собак".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW