Автотроща у Криворізькому районі: 1 людина загинула та 5 осіб постраждали, серед яких 3 дитини



На трасі Дніпро - Кривий Ріг поблизу Софіївки зіштовхнулись 3 автомобілі. Внаслідок ДТП 1 людина загинула, 5 постраждало.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Сьогодні, 16-го жовтня о 11:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Н 11 Дніпро–Кривий Ріг–Миколаїв, за межами селища міського типу Софіївка Криворізького району.

По прибуттю до місця виклику співробітників ДСНС встановлено, що внаслідок зіткнення трьох легкових автомобілів «ВАЗ 2103», «Mazda» та «ВАЗ 2110», загинула 1 особа та постраждало 5 осіб, з них 3 дитини: два хлопчика, 2019 року народження, та дівчинка, 2008 року народження.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розрізали конструкції автомобіля «ВАЗ 2103» та врятували постраждалого водія, 1985 року народження, жінку, та вилучили тіло жінки, 1986 року народження. Також надзвичайники змили пальне з автошляху. 

Постраждалі чоловік, жінка, дівчинка та двоє хлопчиків з різними травмами направлені до міської лікарні. 

Співробітники поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди.

До місця події залучено 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної та аварійно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW