Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні



Усі ми раділи визволенню маріупольських Героїв, але це лише маленька частина полонених. Під обмін потрапили більш медійні захисники, яким вдавалося окрім боротьби ще і кричати про ситуацію на фронті у соціальних мережах. Ми також бачили якими поверталися вони з полону і кожен має розуміти, що кожен день у ворога ще більше підриває їх стан. Вони продовжують перебувати у російському полоні і їх шлях боротьби триває. На них чекають родини, діти, рідні, маріупольці та Україна. 

Маріупольська міська рада запустила інформаційний марафон. Редакція також долучається і розповідає про захисників та захисниць Маріуполя. Увесь світ має знати, що Україна, кожен з нас бореться за них. Їх родини вірять в їхнє повернення додому.

“Вони приклад мужності та героїзму. Такі люди зараз будують майбутнє нашої України - незламної, вільної та незалежної. Ми повинні зробити все, щоб вони повернулися додому”, - міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-1

Казьмін Антон

Людина свідома, справжній друг та турботливий син. Не вагаючись став на захист країни, вступивши до лав 109 окремої бригади ТРО. Після «Азовсталі», з 20 травня, разом з побратимами перебуває у полоні.

 «Сину мій, мій Всесвіт! Я чекаю на тебе!» - рідні.

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-2

Чертушкін Володимир 

Журналіст, пресофіцер 109 окремої бригади тероборони. Пішов до батальйону за покликом серця та з вірою в Україну! У травні разом з усіма був виведений з «Азовсталі». По цей день досі не виходив на зв‘язок.

На нього чекають рідні, дружина та маленька донька.

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-3

Матюшкіна Ірина

Що таке бути вірним присязі на вірність українському народу – знає Ірина. Вона працювала у військкоматі на посаді діловода. 24 лютого була викликана по тривозі та займалася оформленням документів добровольців на захист Маріуполя. На початку березня з нею втрачено зв’язок. 

Її доля – не відома, але є шанс, що вона разом з іншими знаходиться в російському полоні.

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-4

Ковшар Геннадій 

Взяв зброю до рук, аби захистити рідне місто та родину від російських загарбників. Обороняв Маріуполь у складі 109 окремої бригади ТРО. 

На нього чекають вдома. І як він тоді захищав Україну, так і зараз Україна бореться за нього.  

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-5

Кузьмін В'ячеслав

З перших днів війни не вагаючись пішов до лав ТРО Маріуполя, щоб захистити свою родину, свій дім, рідне місто та неньку Україну. В травні разом з іншими захисниками Маріуполя потрапив до полону з «Азовсталі».

Його родина сумує та чекає на нього! Новонароджений синочок дуже хоче познайомитись зі своїм героїчним татком.

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-6

Смеречинський Ігор

Корінний маріуполець і патріот України. 24 лютого вступив до лав територіальної оборони Маріуполя і став на захист рідного міста. З березня не має жодних повідомлень про його долю, крім слів його побратимів, що він був в «Азовсталі». 

На його повернення чекають батьки, донька, дружина, брат і близькі друзі. Його дуже люблять і вірять, що він живий.

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-7

Новосельцев Микола

Захищав Маріуполь у складі 109-ої окремої бригади ТРО. З перших днів війни вступив до лав територіальної оборони, героїчно тримав оборону «Азовсталі».

Микола сирота, але на його повернення чекає вся Україна. На цьому фото він разом зі своїм побратимом - Іваном Черницею.

Допоможемо їм повернутися додому: захисники та захисниці Маріуполя, які перебувають досі у полоні, фото-8

Лавренко Сергій

Коли почався обстріл Маріуполя, не зміг бути осторонь. 26 лютого вступив до 109 окремої бригади ТРО. З 5 березня з ним немає зв'язку. 

Вважається зниклим безвісти, але є надія, що він знаходиться в полоні. В це вірять жінка та його дівчатка. Вони чекають на нього вдома та моляться про це.

Кожен може підтримати маріупольський марафон. Для цього потрібно у соціальній мережі виставити фото захисника чи захисниці з історією та поставити хештег #ГеройМаріуполя #Повертайся_додому



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW