Вінниця отримала чотири тонни гуманітарки від Міжнародної організації з міграції



За понад сім місяців повномасштабного вторгнення вінницькі шелтери, розташовані на базі гуртожитків професійно-технічних навчальних закладів та закладів загальної середньої освіти, прийняли понад 45 тис. переселенців з охоплених війною областей України.

Для більшого комфорту людей, які проживають в колективному центрі розміщеному в школі, передали:

матраци,

гігієнічні набори,

пральні порошки,

рушники

багато інших засобів для підтримання особистої гігієни.

Вінниця отримала чотири тонни гуманітарки від Міжнародної організації з міграції, фото-1

Станом на вчора, 13 жовтня, у закладі проживає 87 переселенців. Найбільша кількість людей, які утікаючи від снарядів та ракет, опинились у цьому шелтері сягала 160. Щоб облаштувати тимчасовий прихисток у закладі освіти залучались великою підтримкою міжнародних організацій, міської влади, волонтерів та небайдужих громадян. Завдяки підтримці міжнародних організацій, у шелтері встановлені душові кабіни, пральні машини, холодильники та інша необхідна техніка. Наразі отримали черговий транш допомоги саме від Міжнародної організації з міграції вагою 4 тонн. Це дуже вагома допомога для внутрішньо переміщених осіб, адже отримали саме ті речі, які люди використовують щоденно для підтримання власної гігієни та комфорту. Ми дякуємо МОМ за таку вагому підтримку, завдяки якій люди, що проживають у цьому центрі, будуть відчувати себе комфортніше, а центр буде забезпечений усіма необхідними гігієнічними засобами, - зазначила директорка департаменту освіти Вінницької міськради Оксана Яценко.

Вінниця отримала чотири тонни гуманітарки від Міжнародної організації з міграції, фото-2

Міжнародна організація з міграції

Міжнародна організація з міграції (МОМ) розпочала свою діяльність в Україні у 1996 році. По всій країні МОМ забезпечує комплексну відповідь на гуманітарні потреби мігрантів, внутрішньо переміщених осіб, репатріантів та приймаючих громад шляхом надання прямої гуманітарної допомоги, діяльності з розвитку та різноманітних інших зусиль.

Джерело:https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW