233 день війни в Україні



233 день війни в Україні, фото-1

До тимчасово окупованого Криму прибули близько 400 бойовиків-іноземців, яких Росія планує використати на війні проти України.

Компанія Ілона Маска SpaceX може припинити фінансування надання супутникового зв'язку Starlink в Україні. У компанії просять Пентагон взяти на себе витрати.

ЗСУ ліквідували вже 64 300 російських загарбників. Упродовж останньої доби вдалось знищили 500 окупантів. Також захисники знищили понад сотню російських артилерійських систем та збили 17 безпілотників.

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що в Росії залишилося трохи більше чверті високоточних ракет із усього запасу, який був на початок вторгнення в Україну в лютому.

У Великій Британії розкритикували президента Франції Еммануеля Макрона, який "розкрив карти" щодо відповіді Заходу на ймовірний ядерний удар Росії по Україні. У НАТО вважають, що коментарі Макрона загрожують "принципам стримування".

На війні в Україні загинув американський доброволець Дейн Партрідж з позивним "Птах". Йому було 34 роки. Без батька залишились п'ятеро дітей.

Гендиректор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі заявив про прогрес у створенні захисної зони для Запорізької АЕС.

Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що російські окупанти не зможуть втримати тимчасово захоплений Херсон. Українські військові відвоюють його ще восени.

Морський піхотинець Михайло Діанов – звільнений з російського полону, на лікування якого українці зібрали понад 23 мільйони гривень, вирішив передати гроші на лікування побратимів.

ЗСУ вже впритул наблизилися до Милового, що біля річки Дніпро у Херсонській області. Українські військові зачистили котел в регіоні та звільняють населені пункти на правому березі Дніпра.

У Росії є 300 іранських дронів і вона планує закупити їх ще. Міністр оборони України Олексій Резніков запевнив, що наша держава готується протистояти цій зброї.

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що Росія з початку повномасштабного вторгнення випустила по Україні понад 1 тисячу високоточних ракет, найчастіше "Іскандер".

Військовий експерт Петро Черник спрогнозував, як відбуватимуться бойові дії взимку. За його словами, найімовірніший сценарій – це перехід до важких і тривалих артилерійських дуелей.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW