Ірпінські каратисти завоювали сім медалей на чемпіонаті України



Вихованці ірпінського спортивного клубу «Санчін» завоювали три золоті, три срібні й одну бронзову медалі на чемпіонаті України з кіокушинкай карате серед юнаків, юніорів та молоді, а також стали срібними призерами першості в командному заліку (у складі збірної Київщини). Про це повідомило Управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації.

Чемпіонат пройшов у Львові.

«Підопічні тренерки Ірини Петренко не з порожніми руками повернулися в Місто-Герой Ірпінь. Так, володарями нагород найвищого ґатунку стали Ірина Кавун (2007 р. н., в/к 65 кг), Анастасія Неграй (2004 р. н., в/к 55 кг), Михайло Бєлкін (2004 р. н., в/к 75 кг). Срібні медалі вибороли Ростислав Гай (2005 р. н., в/к 65 кг), Андрій Дубінко (2003 р. н., в/к 65 кг), Діана Кухар (2002 р. н., в/к 55 кг). Бронзу здобув Артем Хаб’юк (2007 р. н., 50 кг). Трішки не вистачило до бронзи Мілані Ощепковій (2006 р. н., 50 кг) – 4 місце», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні повномасштабної війни представники клубу «Санчін» здобули призові місця на міжнародному турнірі в Празі, а також на чемпіонаті України та на всеукраїнському й відкритому міському турнірах у Житомирі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW