«Душа броні-2022. Полум‘я Чернігівщини»: вийшов документальний фільм про танкову Сіверську бригаду



Вийшов документальний фільм «Душа броні-2022. Полум‘я Чернігівщини» тривалістю майже годину, присвячений обороні півночі України воїнами 1 окремої танкової Сіверської бригади.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України.

У стрічці йдеться про події з 24 лютого (коли почалося повномасштабне вторгнення російських військ) до перших чисел квітня (коли наші воїни змусили окупантів до втечі за межі нашого державного кордону).

Своїми спогадами діляться чотири десятки військових – від солдата до генерала. Вони – не тільки танкісти, а й піхотинці, артилеристи, зенітники, ремонтники.

«Назва, образно кажучи, є естафетою від першого фільму про 1 окрему танкову бригаду «Душа броні», де показані епізоди бойової біографії частини з 2014 року, початку російсько-української війни», – зазначили у Генштабі ЗСУ.

Автор сценарію та режисер фільму є Олексій Гончарук, координатор – Андрій Грималюк, текст читає – Олексій Рослов, графіка – Костянтин Наумов, редактори – Світлана Наконечна й Олександра Гончарук, автори пісень – Христина Панасюк, Юлія Майборода й Олексій Гончарук.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW