229 день війни в Україні



229 день війни в Україні, фото-1

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив інформацію про ранкові вибухи в столиці. Ворог завдав удару по Шевченківському району Києва. За його словами, вибухи прогриміли в центрі столиці.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вже загинули 422 дитини. Ще понад 804 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Володимир Зеленський відреагував на масований обстріл України. Президент України. За його словами, 229-й день Україну намагаються знищити та стерти з лиця землі. На жаль, за сьогоднішній ранок є жертви.

Під час повномасштабної війни загинули вже 62 870 загарбників. Лише за минулу добу наші воїни ліквідували ще 370 ворожих бійців. Найбільших втрат окупант зазнав на Криворізькому та Краматорському напрямках.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що зранку Росія випустила 75 ракет по Україні. Аж 41 з них знешкоджено нашою ППО. Згодом Ганна Маляр оприлюднила оновлену інформацію – кількість випущених ракет, станом на 11:34, становить 83. При цьому, 43 з них вдалось збити, проте дані ще уточнюються.

Європейський союз анонсував нову військову підтримку України після масованих ракетних ударів росіян.

Російський диктатор Владімір Путін прокоментував масовані ракетні удари по Україні. За його словами, це зробили у відповідь на "теракти по території Росії".

Міністр оборони Олексій Резніков відреагував на масовий обстріл українських міст. Глава Міноборони заявив, що окупанти руйнують майбутнє Росії.

Внаслідок атаки на Київ загинули 6 людей, 50 поранено, 12 врятовано. Уточнену інформацію щодо кількості потерпілих у столиці повідомила речниця ДСНС Світлана Водолага.

Під час повітряної тривоги, яка тривала понад 5 годин, на Київщині пошкоджено 2 об'єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одна адміністративна будівля та склад приватного підприємства.

Президент Володимир Зеленський обговорив із прем'єр міністеркою Великої Британії Ліз Трасс посилення оборони повітряного простору України.

Після масових ракетних обстрілів України Сергій Притула та Сергій Стерненко оголосили збір на помсту російським окупантам. Всього лиш за кілька годин вдалося зібрати 116 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW