Рятувальники Прикарпаття ліквідували пожежу на Бурштинській ТЕС



Прикарпатські надзвичайники ліквідували пожежу на Бурштинській ТЕС, яку 10 жовтня обстріляли російські військові. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

"Дякую нашим рятувальникам. Працюємо! Переможемо!" — написала Світлана Онищук.

Пожежу гасили 65 рятувальників з допомогою 18 спецавтомобілів. Жоден працівник станції не постраждав.

Вранці 10 жовтня військові РФ обстріляли об'єкт енергетичної інфраструктури поблизу Бурштина, що на Івано-Франківщині. Про це Суспільному стало відомо з власних джерел. Удар по енергооб'єкту підтвердив у відеозверненні президент Володимир Зеленський.

"Офіційно: зафіксували удари по об'єктах критичної інфраструктури в області", — написала у Telegram-каналі голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Голова Бурштинської територіальної громади Василь Андрієшин у коментарі Суспільному повідомив, що на об'єкті, який обстріляли війська РФ, є руйнування, однак головні приміщення підприємства не пошкоджені, працює один блок. Через це впав тиск у подачі гарячої води й теплопостачання у Бурштині. Електропостачання працює.

На території Бурштинської ТЕС зафіксували влучання чотирьох ракет. Вони поцілили у відкритий розподільчий пристрій теплоелектростанції.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW