Кораблі рф перезарядилися і знову вийшли в Чорне море: загроза масованих ракетних надзвичайно висока



До зльоту в Астрахані готується авіація рф. Також росія підготувала кораблі-носії крилатих ракет та випустила в Чорне море.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім в Telegram.

«Кораблі знову виходять в Чорне море. Перезарядили вони «Калібри» і готується до зльоту авіація в Астрахані. Можуть бути ще удари», – сказав Кім.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук попросив всіх бути в укриттях: "Залишайтеся в безпечних місцях до закінчення повітряної тривоги. Є загроза повторних ракетних ударів.

Ми маємо справу з нелюдами. Бережіть себе" .

Уточнили інформацію в оперативного командування "Південь". Там повідомили, що у Чорному морі чисельність носіїв крилатих ракет складає 6 одиниць. Вони маневрують уздовж південно-західного узбережжя Криму. Серед них 4 надводних та 2 підводні носія з сумарним залпом – 40 "Калібрів". Саме звідти й було випущено понад 10 високоточних ракет. 1 ворожий десантний катер на чергуванні імітує загрозу десантної операції.

"Безпекова ситуація в Одеській області напружена, але контрольована. Сили оборони виконують поставлені бойові завдання. Ознак формування наступальних угруповань з боку невизнаної Придністровської Молдавської республіки не виявлено.

Загрози масованих ракетних ударів з моря, повітря та окупованого суходолу залишаються надзвичайно високими.

Враховуючи наявні загрози та імовірну активізацію ворожої авіації, будьте пильні та зосереджені, дотримуйтесь алгоритмів безпеки, довіряйте виключно достовірним офіційним джерелам інформації, не поширюйте фейки, паніку і повідомлення, що орієнтують ворога про дії сил оборони. Не залишайте місць укриття до завершення повітряної тривоги, не публікуйте місця влучань та результати ворожих атак до офіційних повідомлень – це може призвести до корегування ворогом вогню", - розповіли в ОК.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW