Новоград-Волинські поліцейські встановили причетність жительки району до крадіжки



Оперативники Новоград-Волинського райвідділу викрили жінку у викраденні грошей з банківської картки свого знайомого. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.

Нещодавно до поліції звернувся 40-річний житель м. Баранівки із повідомленням про крадіжку грошей. Чоловік розповів, що з його банківського рахунку зникли понад 16 000 гривень.

У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до правопорушення причетна 39-річна жінка, яка у скоєному зізналася та свою провину визнала.

Правоохоронці з’ясували, що заявник та його знайома разом вживали спиртне. Згодом вона помітила, що з кишені чоловіка випала банківська картка та вирішила її поцупити. Вже наступного дня жінка почала розраховуватись чужим платіжним засобом у магазинах, витративши всі гроші на спиртне та цигарки. Коли ж заявникові почали надходити повідомлення про списання коштів з його рахунку, він вирішив зателефонувати до поліцейських.

Нині за вказаним фактом слідчі Новоград-Волинського райвідділу розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка), що тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Новоград-Волинський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW