226 день війни в Україні



226 день війни в Україні, фото-1

З початку оголошення "часткової мобілізації" у Росії на українську гарячу лінію "Хочу жити" подзвонили понад 2 тисячі мобілізованих. Вони запитували, як можна здатися у полон.

За даними розвідки Великої Британії, понад половина танкового парку ЗСУ – це трофеї. Російські окупанти, втікаючи, залишають багато своєї техніки. То ж з 24 лютого Україна захопила 440 ворожих бойових танків і близько 650 інших броньованих машин.

З початку повномасштабної війни в Україні ЗСУ ліквідували 61 680 російських окупантів.

Через так звані "референдуми" на окупованих територіях України Японія розширила санкційний список проти росіян. Під обмеження потрапили 81 громадянин держави-агресорки та 9 організацій. Серед них є родичі Рамзана Кадирова, Сєргєя Шойгу та Дмітрія Мєдвєдєва.

Повітряні сили України знищили російський "Алігатор". Ворожий ударний вертоліт Ка-52 приземлили на Півдні України.

Українська розвідка перехопила розмову російського окупанта, який бідкався, що 60 мобілізованих, які приїхали воювати у нашу країну, кудись "щезли" одразу після прибуття. Схоже, у цьому їм допомогти ЗСУ.

У російській республіці Алтай не вдалося нікого мобілізувати. А все тому, що чоловіки просто відмовилися приходити у військкомати.

У Києві СБУ викрила злочинне угруповання нардепа-втікача Іллі Киви. Зловмисники виконували завдання політика щодо здійснення провокацій під час масових заходів для розхитування ситуації в Україні. За участь в "акціях" їм платили координатори з ОПЗЖ.

Українські воїни деокупували село Макіївку, що на Луганщині. Село Макіївка розташоване у Красноріченській селищній громаді Сватівського району.

Президент Туреччини поговорив з російським колегою Владіміром Путіним у день його народження. Турецький лідер вкотре наголосив, що готовий бути посередником у переговорах між Києвом та Москвою. Мовляв, готовий зробити свій внесок заради миру.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW