За добу, 6 жовтня, на Вінниччині 286 людей захворіли на коронавірус



Впродовж минулої доби, 6 жовтня, у Вінницькій області зареєстрували 286 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Серед захворілих на коронавірус - 38 дітей.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

За останню добу одужало - 442 особи. Станом на 7 жовтня хворіє 4 295 осіб (в тому числі 715 дітей, медики – 67).

За вказану добу зареєстровано два летальних випадки у Гайсинському та Жмеринському районах, – повідомляють у Вінницькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Одна тисяча доз вакцини

Вінницька область отримала 1000 доз вакцини від COVID-19 Janssen (Jcovden). Вакцину доставили в Україну безкоштовно в межах міжнародної ініціативи COVAX.

Про це повідомляє департамент охорони здоров'я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації.

Дитячий фонд ООН UNICEF Ukraine доставив в Україну 100 тисяч доз векторної вакцини від COVID-19 Janssen (Jcovden) в межах міжнародної ініціативи COVAX. Препарат розподілили та доставили у 21 область України та Київ.

Що відомо про вакцину Janssen

Janssen – це векторна вакцина, розроблена фірмою Janssen, якою володіє компанія Johnson&Johnson. Має торговельну назву Jcovden. Вакцина містить знешкоджений аденовірус людини, в який вмонтовано ДНК, що кодує шипоподібний білок вірусу SARS-CoV-2. Потребує температури зберігання від +2 до +8 С. Призначена вона для людей віком від 18 років. В Україні для первинного курсу вакцинації вводять одну дозу.

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW