рашисти скинули на Очаків півтора десятки снарядів важкої артилерії та РСЗВ



Півтора десятки снарядів важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню ворог випустив по Очакову, маючи на меті пошкодження портової інфраструктури. Постраждалих нема.

Як повідомляє ОК "Південь", також надвечір двома ракетами С-300 орки нанесли ракетний удар по Березнегуватській громаді Миколаївщини, без втрат.

Нашою авіацією у відповідь нанесено 7 ударів по противнику, підрозділами ж протиповітряної оборони знищено 3 безпілотних розвідники ”Орлан-10” в Бериславському та Миколаївському районах та 2 гелікоптера Мі-8 та Мі-24 в районі Костромки й Брусківського.

Ракетно-артилерійськими підрозідлами Сил оборони півдня виконано  290 вогневих завдань. Орієнтовні втрати противника за добу складають: 31 рашист та понад чотири десятки ворожої техніки, серед яких 8 танків, 26 одиниць авто-бронетехніки, крупнокаліберна гаубиця “Мста-Б” і гармата-гаубиця.

Крім того, у Чорному морі вороже корабельне угруповання з 9 кораблів продовжує маневрувати без зміни району плавання та ступеню загрози. На бойовому чергуванні 3 надводних та 2 підводних ракетоносії. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW