Президент повідомив, що Воїни 129 бригади ТрО Кривого Рогу звільнили селища Архангельське та Миролюбівку у Херсонській області



Президент України Володимир Зеленський розповів про те, що 129-та бригада ТрО Кривого Рогу звільнила селище Архангельське у Херсонській області

Про це він повідомив у вечірньому зверненні:

"Щоденно як мінімум двічі – вранці і ввечері – я отримую звіти від наших військових. 

Цього тижня у звітах найбільшу частину займає перелік звільнених від ворога населених пунктів у межах нашої оборонної операції.

Це, знаєте, тенденція така... Нещодавно хтось десь проводив псевдореферендуми, а коли повертається український прапор – про російський фарс з якимись там папірцями й якимись там анексіями ніхто й не згадує. 

Окрім, звичайно, правоохоронних органів України. Бо кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави, буде за це відповідати.

І я дякую усім, хто наближає ці моменти перемог, хто повертає український прапор на його законні місця на українській землі. Дякую усім: від генералів до рядових, від професійних військових, розвідників та спецслужбовців – до волонтерів і кожного, хто допомагає обороняти нашу державу.

Дякую воїнам 127-ї бригади тероборони за захист Харкова і звільнення території Харківщини. Воїнам 110-ї бригади, які хоробро дають відсіч окупантам на Запорізькому напрямку. Воїнам 129-ї бригади мого рідного Кривого Рогу, які відзначились хорошими результатами й звільнили зокрема Архангельське та Миролюбівку.

Володимир Зеленський подякував ще й воїнам 115-ї бригади тероборони, які зробили чималий внесок у захист Житомирщини, а також воїнам 117-ї бригади, які захищають північно-східний напрямок на Сумщині.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW