Роботодавцям Житомирщини потрібні бухгалтери, — служба занятості



Працедавці Житомирщини шукають кваліфікованих фахівців спеціальної сфери знань, які відповідальні за організацію документообігу, ведення та контролю обліку господарської діяльності, складання та подання звітності.

19 вакансій бухгалтерів пропонують роботодавці підприємств харчової галузі, фермерського господарства, приватних, комунальних підприємств тощо. Працедавці Житомира, Новограда-Волинського, Андрушівщини, Чуднівщини, Коростеня, Бердичева, Олевщини, Коростишівщини пропонують заробітну плату – від мінімальної до 15 000 грн.

В залежності від виду діяльності працедавця, завдання та обов’язки майбутнього працівника можуть бути різними. Але обов’язковим є – ведення бухгалтерського обліку на основі встановлених правил; складання достовірної бухгалтерської, статистичної звітності на основі первинних документів і бухгалтерських записів, представлення її у встановлений термін відповідним органам. Здійснення операцій, пов'язані з прийманням та видачею грошових коштів; зберігання всіх прийнятих цінностей та ін.

Пропонуємо ознайомитися з усіма актуальними пропозиціями роботи на сайті служби зайнятості: https://cutt.ly/4Dz4cVI.

Оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю можна завдяки чат-боту @DCZWorkNowBbot.

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості

Роботодавцям Житомирщини потрібні бухгалтери, — служба занятості, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW