ВАКАНСІЇ: Організація УВКБ ООН та відбудова житла для постраждалого населення



З початку бойових дій агентство ООН у справах біженців надало тимчасово переміщеним сім'ям екстрене тимчасове житло. Щоб більше почуватися як удома, УВКБ ООН також надало матраци, постільну білизну, лампи на сонячних батареях та такі предмети, як мило та рушники, тощо.

У тісній співпраці з українською владою та місцевими громадами УВКБ ООН і надалі надаватиме гуманітарну допомогу та підтримку людям та громадам для відбудови їхніх домівок та життів.

По мірі того, як мільйони українців готуються до наближення холодної та суворої зими, УВКБ ООН за щедрої підтримки своїх донорів працює над тим, щоб забезпечити постраждале населення гідним та безпечним місцем для проживання.

У зв'язку з цим УВКБ ООН шукає кандидатів на позиції фахівців з питань житла.

УВКБ ООН шукає інженерів та досвідчених архітекторів на позиції фахівців з питань житла для залучення до проектів з відновлення та координації Шелтера житла у наших офісах у Вінниці, Дніпрі та Києві.

Ми шукаємо кваліфікованих професіоналів з вищою освітою, які прагнуть нових звершень і хотіли б долучитися до процесів відновлення України. Якщо ви цікавитеся можливістю розпочати кар'єру в Організації Об'єднаних націй і, зокрема, УВКБ ООН, ми запрошуємо вас надіслати заповнену форму https://www.unhcr.org/…/UNHCR_Personal_History_Form-P11.docx на [email protected] .org, вказавши цікаве для вас місто офісу.

По всім питанням та для підтримки зворотного зв'язку, прошу звертатись за наступними контактами:

Артем Нестеренко – Помічник з адміністративних питань.

+38 050 463 71

[email protected]

Світлана Гладких – Радник з адміністративних питань

+38 050 440 5740

[email protected]

З повагою та найкращими побажаннями, офіс УВКБ ООН в м.Вінниця.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW