Шість плюсів від мобілізації в росії для України



Сьогодні вранці путин оголосив часткову мобілізацію в рф. Звичайно, ця заява свідчить про те, що ця істота не має наміру зупинятися. Він буде продовжувати вбивати своїх громадян та нищити українців. Але, давайте разом з нами розглянемо позитивні для України сторони цього рішення рф.

Редактор сайту 048.ua нарахував шість плюсів.

1. Своєю заявою путін фактично визнав, що армія росії не справляється і їм потрібні додаткові сили. Отже армія росії на сьогоднішній день програє ЗСУ. І це радує!

2. Тепер до армії росії прийдуть ненавчені і невмотивовані "бійці". Їх легше знищуватиме. Тут треба сказати, що і до цього більшисть не розуміла, що вони роблять на українській землі.

3. На росії не всім сподобається мобілізація і вони почнуть протестувати, підніметься градус соціальної напруги. Усе це наблизить рф до зміни влади або руйнування. Це теж прекрасно!

4. Мобілізація – це відтік робочої сили з інших підприємств. Цей факт погіршить і без того загниваючу економіку росії.

5. Мобілізація - це навантаження на бюджет рф. Нових солдатів треба одягнути, взути, дати їм до рук зброю, платити зарплатню. Тим більше – наближається зима. У той же час, зараз навіть на передовий солдати росії намагаються воювати без касок і бронежилетів.

6. Насильно мобілізовані з рф та окупованих територій України матимуть змогу швидко здатися в полон. Тим самим поповнити запаси зброї ЗСУ. Хочеться сказати: "Вас чекають, не затримуйтесь".

Читаєм також:  Заява путіна про мобілізацію та референдум: як відреагували світові лідери



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW