Вибухи на Дніпропетровщині та Запоріжжі: ракетна атака по регіонам України



Розпочалася двісті десята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Війська рф продовжують тероризувати населення України. За даними Генштабу, зберігається загроза завдання противником авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

Редакція розкаже про ситуацію по Україні.

Під час останньої повітряної тривоги ворог завдав ракетних ударів по теріторіїї України. Звуки вибухів було чутно на Дніпропетровщині та Запоріжжі.

На Дніпропетровщині було чутно вибухи у Синельниківському районі. Попередньо є інформація, що працює ПВО. Чекаємо офіційного підтвердження чи спростування. 

Наразі є підтвердження про ракетний удар по Запоріжжю. Попередньо, відомо щодо влучання ракет по об’єктах інфраструктури. 

Інформація уточнюється.

За минулу добу противник завдав 8 ракетних та 35 авіаційних ударів, здійснив понад 120 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по об’єктах на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. 

Наслідки ворожої атаки села Григорівка Запорізького району

Вибуховою хвилею від влучання ракети окупанта завдано значних руйнувань місцевій гімназії. 

Постраждалих немає. 

Рашистські терористи вночі знову обстріляли ЗАЕС

Сьогодні, 21 вересня 2022 року, о 01:13 в результаті чергового обстрілу Запорізької АЕС рашистськими терористами було пошкоджено обладнання зв’язку енергоблоку №6 з відкритим розподільчим пристроєм ЗАЕС. 

Внаслідок атаки відключились блоковий трансформатор і трансформатори власних потреб енергоблоку. Через втрату живлення відбувся аварійний запуск двох дизель-генераторів систем безпеки для забезпечення роботи насосів охолодження палива.

О 02:00 персоналом ЗАЕС була знайдена можливість і налагоджено живлення власних потреб енергоблоку №6 від системи шин інших енергоблоків станції. Дизель-генератори 6-го енергоблоку були вимкнені і переведені в режим чергування.

Рашисти продовжують вчиняти акти ядерного тероризму на атомних станціях України. Їх не зупиняє навіть присутність на майданчику Запорізької АЕС інспекторів МАГАТЕ.

Від цієї організації ми в черговий раз очікуємо більш рішучих дій щодо припинення агресивних дій росії проти цивільних ядерних об‘єктів України, допомоги в деокупації ЗАЕС і встановлення зони ядерної та фізичної безпеки навколо атомних електростанцій України!

Чергові ракетні удари по Харківщині

Близько 2:00 ночі ворог завдав ракетних ударів по Холодногірському району Харкова. Пошкоджено дві житлові багатоверхівки. На жаль, 1 людина отримала поранення, 10 людей через руйнування сходової клітини були заблоковані у квартирах. На зараз - всі врятовані. Також від ракетних влучань часткового руйнування зазнала промислова будівля.

Крім того, вчора близько 18:00 росіяни завдали 2 ракетних удари по інфраструктурному об'єкту Чугуївського району. Без жертв та постраждалих.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Харківщини прилеглі до кордонів з рф та лінією зіткнення. Найбільш постраждало с. Грушівка в Куп'янському районі. Внаслідок обстрілів цього села загинуло 2 людей, 10 отримали поранення, в тому числі 4 дітей. 1 поранена дитина - 10-річний хлопчик, в тяжкому стані.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі ще 2 поранених, в тому числі 16-річна дитина. У Чугуївському районі - 2 поранених.

На лінії зіткнення завдяки успішним діям наших захисників ворог продовжує зазнавати втрат в живій силі та техніці. Так, в районі Кам'янки Ізюмського району знищено одразу 10 одиниць російської техніки та щонайменше 10 окупантів. Віримо в ЗСУ!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW