Референдум про приєднання до росії. Сайт 0629 закликав маріупольців не брати участі у цьому злочині, - ВІДЕО



Вчора ввечері маріонеточне керівництво окупованих частин Донеччини, Луганщини та Херсонщини отримали з Кремля наказ терміново розпочати підготовку до референдуму про приєднання окупованих українських територій до російської федерації.

Експерти з Інституту визначення війни зазначають: в Кремлі розпочалась паніка. Вони не можуть перемогти українську армію. Їх власна армія сиплеться. І анексія того, що вони вже захопили, на думку кремля, стане гарантією, що росія зможе отримати від України хоча б щось.

Для багатьох маріупольців думки про приєднання до росії пов’язані з сильною державою. Вони думають, що росія прийшла в Маріуполь назавжди і хочуть хоча б якогось порядку. Але порядку не буде.

Всі ми  опинились в парадигмі 2014 року. І коли приймали рішення, їхати чи залишатись в Маріуполі, і коли гадали, чи варто повертатись. Думали, як в 2014-м – постріляє і затихне. Думали як в 2014-м, - Донецьк і Крим 8 років звільняли і так і не звільнили, тож і зараз буде так. 

Але за останні 6 місяців дуже багато чого змінилось. Росія більше не сильна держава, а Україна, навпаки, завдяки єднанню українців навколо перемоги та західній підтримці стала сильною.

І Україна не зупиниться. Ніякі фейкові анексій не зупинять більше Збройні Сили Україні. Вони будуть звільняти Маріуполь попри голоси, фейки, еферендуми і бажання окремих співгромадян.

Україну 8 років стримували від цього. Нам казали, неможна звільняти Донецьк, бо будуть жертви. Але зараз нема вже чого казати і нема чим стримувати. Бо найгірше, що могло трапитись, - вже трапилось, і жертви ми рахуємо щодня. То чого тоді нам миритися з присутністю ворога на український землі? Якщо є жертви – вони не мають бути марними. 

Жоден фейковий референдум не захистить росіян від наступу ЗСУ. Жоден фейковий референдум не зупинить українців. Офіс Президента України вже вчора ввечері відреагував на заяви ватажків терористів

 «Російські пропагандисти закохані в «референдуми» як панацею. Маю для них погані новини. Є глобальний консенсус та міжнародне право. Воно однозначне: Донецьк, Луганськ, Крим – це Україна. Будь-які спроби перефарбувати прапори – фікція, що нічого не змінить ні для нас, ні для партнерів», – заявив радник Офісу президента Подоляк.

Ми, редакція сайту 0629, звертаємось до тих, хто читає нас в окупованому Маріуполі. Щодня декілька тисяч людей попри заборону заходять на сайт і довіряють нам. Тож довіртесь і зараз. Дослухайтесь! Не йдіть на псевдореферендум і не наражайте себе на небезпеку.

Ви можете стати співучасником злочину, а можете цього не робити. Навіть якщо ваш голос нічого не вирішує і всі голоси «вже пораховані», захистить своє чесне ім’я. Залишайтесь вдома!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW