На Прикарпатті волонтери зібрали понад тисячу кілограмів макулатури, щоб допомогти ЗСУ



У Крилосі, що на Івано-Франківщині, волонтери сортують вторсировину й здають її. Отримані гроші вони перерахують на ініціативу "Зігрій воїна-захисника". Про це повідомили на сторінці громадської організації "Крилос новітній" у Facebook, пише Суспільне. 

Волонтери зібрали 1 093 кг макулатури, а це — 4 373 грн.

"Але оскільки сьогодні (19 вересня — ред.) відбувся вивіз і іншої вторсировини, ми вирішили, що усі гроші перерахуємо на підтримку акції "Зігрій воїна-захисника". Тож за цей місяць ми здали на переробку 700 кг світлого та темного скла та 97 кг ПЕТ", — йдеться у дописі.

Загалом волонтерам вдалося зібрали 5 531 грн.

"Дякуємо кожному хто допомагає нам робити добрі справи. Якщо ви ще маєте намір долучитися до цього збору, зв'яжіться з нашими волонтерами. А також закликаємо кожного ввести у своє життя звичку роздільного сортування, адже це не тільки рятує природу, але й допомагає нашим воїнам!" — йдеться у дописі.

Екоініціатива "Крилос Новітній" діє при місцевій парафії та об'єднує небайдужих жителів. У селі проводять екоакції — прибирають береги річки, організовують конкурси "Чистий Крилос", під час яких учні збирають та сортують вторсировину трьох видів — ПЕТ, папір та скло.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW