СК "Дніпро-1" вперше тріумфує у єврокубку, а Довбик може стати кращим гравцем та автором гола туру ЛК



У четвер, 15 вересня, СК "Дніпро-1" провів свій другий матч у груповому раунді Ліги конференцій. Спортклубівці грали із кіпрським Аполлоном та здобули перемогу з рахунком 1:3. Голи забивали Рубчинський та двічі Довбик.

Про це повідомляє сайт 056.

Це перша єврокубкова перемога "Дніпра-1" в історії клубу. Досі було зіграно три матчі – і всі три були програшні.

"Чесно кажучи, не очікували. Ми дуже задоволені результатом матчу і самою грою. Зараз емоції нас переповнюють, адже це перша перемога нашого клуба в історії у єврокубках, тому усі ми в повному захваті. Дякуємо ЗСУ, що ми можемо грати, захищаючи честь нашої країни на міжнародній арені!", - прокоментував перемогу Капітан СК "Дніпро-1" Олександр Сваток.

Ключовим гравцем матчу став форвард Артем Довбик, який забив два голи та зробив одну результативну передачу. Тепер він у списку кандидатів на звання найкращого гравця тижня турніру.

"Я хотів би відзначити усю команду, яка провела дуже хороший матч. Усі зіграли на дуже високому рівні, а я лише ставив крапки в епізодах", - сказав Довбик.

Тапер він включений УЄФА до номінантів на звання найкращого гравця 2-го туру групового етапу Ліги конференцій. Також за нагороду поборються півзахисник "Істанбул Башакшехіра" Сердар Гюрлер (2 голи), хавбек "Юргордена" Емманюель Банда (гол+асист) та футболіст Деян Любичич з "Кельна" (2 голи). Проголосувати можна за посиланням.

Крім цього, перший гол Довбика у ворота "Аполлона" претендує на звання найкращого взяття воріт другого туру ЛК. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW