Військові рф вивезли з Харківщини близько 300 викрадених автомобілів з награбованим майном



На окупованій території Луганщини масово з'являються цивільні автомобілі з номерами Харківської області, на яких їздять військові рф.

Про це повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України.

"Російські окупаційні війська продовжують мародерство. Так, на ділянці траси Старобільськ – Луганськ у напрямку на Луганськ відзначено близько 300 цивільних автомобілів, переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів - із причепами, завантаженими награбованим майном, за кермом - російські військові", - йдеться у повідомленні.

Таке спостерігається і в населених пунктах на окупованих територіях півдня України. Зокрема, у Пологах Запорізької області російські окупанти виламують ворота приватних гаражів, забирають у місцевих жителів приватні автомобілі, а в Новій Каховці Херсонської області загарбники масово почали вивозити меблі та побутову техніку з тимчасово залишених осель.

У звільненому Високопіллі поліцейські фіксують численні факти мародерства російськими військовими, які обкрадали будинки та забирали автомобілі, мототранспорт та велосипеди місцевих жителів. У селищі майже не залишилося вцілілих будинків, все або знищене обстрілами, або пограбоване військовими країни-агресора.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW