У Сумах затримали крадія ліків з аптеки



Менше доби знадобилося правоохоронцям, аби встановити особу зловмисника, який відкрито викрав з прилавку аптеки лікарські засоби. Відносно чоловіка у поліції вже відкрили кримінальне провадження.

До чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, перебуваючи в приміщенні аптеки, відкрито викрав з прилавку ліки. Після чого, зловмисника зник в невідомому напрямку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, співробітники відділу кримінальної поліції встановили особу грабіжника. Ним виявився раніше судимий 46-річний мешканець обласного центру.

Зловмисник рoзпoвів, щo йoму були пoтрібні грoші на влаcні пoтреби, тoму він вирішив викраcти ліки у аптеці та вподальшому продати їх.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Наразі поліцейські вирішують питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у скоєному злочині. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW