Буде навіть +28: де завтра найбільше потепліє і чого чекати від погоди тернополянам



В Україні найближчими днями очікується невелике потепління, проте подекуди температура підвищиться до літніх +28 градусів.

За даними Укргідрометцентру, із середини тижня напрямок вітру зміниться на південно-західний і до нас надійде дещо тепліша повітряна маса, проте щільні сірі хмари завадять інтенсивному прогріву приземного шару повітря, пише УНІАН.

Проте, за даними синоптика Ігоря Кібальчича, на півдні України та у Криму температура підвищиться майже до літніх показників. Так, за його прогнозом, 15 вересня активний циклон із Центральної Європи стане причиною дощів вночі у західних та північних областях, вдень у центральних, південних та східних регіонах. Вдень у четвер повітря прогріється до +15...+21°С, а у південній частині та Криму буде +23...+28 °С. У п'ятницю, 16 вересня, над Україною переважатиме поле зниженого атмосферного тиску. Пройдуть дощі, подекуди помірні.

"Температура повітря вночі коливатиметься в межах +9…+14 °С, на півдні до +16 °С; вдень +15…+21 °С, у південній частині та Криму +22…+27 °С", - спрогнозував фахівець.

Буде навіть +28: де завтра найбільше потепліє і чого чекати від погоди тернополянам, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW