У СНАУ на благодійний лотереї зібрали кошти на потреби захисників України



«Незалежні! Нескорені! Незламні» … З нагоди Міжнародного дня благодійності, протягом серпня і вересня, у стінах Сумського національного аграрного університету відбулася благодійна лотерея, яку влаштувала організація «Під крилом добра СНАУ».

Єдиною умовою для участі стало придбання номерку за 50 грн, який надавав активісту право на виграш призу. До речі, людина могла купити їх безліч, таким чином задонативши на потреби армії більшу суму.

Головні призи: три унікальні картини та ікони з бісеру.

Переможцями лотереї стали: #45 Halyna Rebenko, #14 Інна Харченко, #40 Людмила Батюк.

Спільно було зібрано 18205 грн, за які придбали 2 конвектори-обігрівачі, бінокль нічного бачення та 12 рюкзаків для ДФСМТГ №3, а також 3 біноклі нічного бачення для ЗСУ, які знаходяться на кордоні ТГ «Хотінь». Звіт на фото. На жаль, не можемо показати обличчя наших солдат, але будьте впевненими, що їх очі сяяли від радості й подяки.

Кожен з нас боєць і кожен докладає всіх зусиль, щоб перемога настала якнайскоріше. Хтось робить це на передовій, а хтось у тилу. Ті, хто просто перепостили збір, щоб охопити більшу кількість зацікавлених людей, хто задонатили по 50 грн, декілька євро чи польських злотих, зробили величезний внесок у наше спільне мирне, щасливе й незалежне майбутнє.

Родина Сумського НАУ бажає, щоб добро, яке Ви робите, повернулось до Вас у стократному розмірі! Вдячні всім, хто долучився і зробив благородний вчинок!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW