Прикордонники розповіли про ситуацію на західному кордоні



За добу 9 вересня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули понад 73 тисяч осіб та 19 тисяч транспортних засобів.

Прикордонники розповіли про ситуацію на західному кордоні, фото-1

З України минулої доби вибули понад 36 тисяч осіб. Більше 20 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 37 тисяч осіб, більше 33 тисяч з них – громадяни України.

Оформлено 71 вантажівку з гуманітарною допомогою.

За спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 31 особу – 9 з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 22 особи затримані поза пунктами пропуску.

Крім того, ще 9 чоловіків не пропущено через кордон, оскільки під час перевірки у прикордонників виникли підозри щодо дійсності документів.

Серед осіб, які намагалися використати сумнівні документи, охоронці кордону виявили 1 «інваліда» та 7 осіб «непридатних до військової служби». У паспорті ще 1 було виявлено підроблену відмітку про виїзд на постійне проживання за кордоном.

Усі особи були передані співробітникам Нацполіції, оскільки у їхніх діях вбачаються ознаки правопорушень передбачених статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW