За минулу добу на півдні України «довга армія» скоротилась на 75 рашистів, 9 танків, 2 гаубиці, 8 одиниць авто-бронетехніки, - ВІДЕО



Обстановка у Південнобузькій операційній зоні залишається напруженою, але контрольованою. Підрозділи окупаційних військ, намагаються залучити резерви та проводять заходи протидії Силам оборони.  Ракетно-артилерійським вогнем за підтримки тактичної та армійської авіації ворог намагається зупинити просування наших військ.

Про оперативну обстановку на півдні України за підсумками доби 9 вересня 2022 повідомляє ОК "Південь".

Протягом бойового дня ворогом нанесено 5 авіаційних ударів і 1 ракетний. Атаковано позицій наших військ вздовж лінії зіткнення та населені пункти в безпосередній близькості.

По обіді крилату ракету Х-31 випущено з ворожого літака по відкритій місцевості у Вознесенському районі Миколаївщини. Людських втрат немає.

Нашою авіацією нанесено 7 ударів, ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 330 вогневих завдань, зокрема по районах зосередження озброєння та техніки, понтонній переправі й по мостах.

За підтвердженими результатами «довга армія» скоротилась на 75 рашистів, 9 танків, 2 гаубиці «Мста-Б», 8 одиниць авто-бронетехніки.

В Бериславському районі Херсонщини знищено склад боєприпасів в Біляївці та поромну переправу в районі Львового.

На бойовому чергуванні у Чорному морі вздовж кримського узбережжя перебуває 3 надводних носія високоточної зброї сумарним залпом 24 крилаті ракети морського базування «Калібр».

"Будьте уважними і свідомими, не нехтуйте правилами безпеки та сигналами повітряної тривоги. Ретельно перевіряйте інформацію, ставтеся з розумінням до обмежень в рамках воєнного стану, дотримуйтеся встановленого порядку і довіряйте силам оборони. Про підозрілі контакти, предмети, людей невідкладно інформуйте компетентні органи. Разом ми сильніші", - закликають військові.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW