Телефон, кабель, велосипед та парфуми: в Одесі поліцейські викрили п’ятьох крадіїв



В Одесі поліцейські викрили п’ятьох місцевих жителів у скоєнні крадіжок.

Повідомили в нацполіції Одеської області.

Чужі гроші, телефон, кабель, велосипед та парфуми знадобилися правопорушникам. Їхні дії слідчі кваліфікували за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України.

Двоє 35-річних місцевих чоловіків потягнули в знайомої мобільний телефон і гроші. Перестрівши жінку на вулиці Інглезі, зловмисники відволікли її увагу розмовами, а тоді непомітно витягнули із сумки гаджет з гаманцем, в якому знаходилися 58 тисяч гривень. Про злочин одеситка повідомила правоохоронцям, і вони наступного дня розшукали правопорушників. В якості речових доказів у них вилучили смартфон потерпілої і частину викрадених грошей.

32-річний містянин вирізав в підвалі багатоповерхівки на вулиці Святослава Ріхтера комунікаційного кабелю аж на одинадцять тисяч гривень. Правоохоронці затримали правопорушника за кількасот метрів від місця скоєння злочину, коли той тікав із викраденим дротом. Речові докази в нього вилучили.

41-річний одесит викрав велосипед біля крамниці на проспекті Небесної Сотні, коли його власниця робила покупки. Зловмисник зрізав захисний замок й поїхав собі на чужому ровері. За кілька днів правоохоронці розшукали правопорушника та вилучили велотранспорт.

38-річний місцевий чоловік виніс повз касу крамниці на вулиці Пантелеймонівській парфуми вартістю шістсот гривень. Однак скористатися ними зловмисник не встиг, бо вже одразу на сусідній вулиці був затриманий правоохоронцями.

Нині слідчі територіальних підрозділів поліції проводять досудові розслідування проваджень, розпочатих за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW