Без матері залишилась трирічна донечка: у бою з російськими окупантами загинула 28-річна українська Героїня



Війна забирає найкращих досок й синів України. Так, у бою з російськими окупантами загинула волинянка Олена Созонюк із Турійщини. Жінка служила в 14 ОМБ імені Романа Великого. 28-річна жінка загинула 3 вересня на Харківщині. У неї залишилася 3-річна донечка.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Турійської громади.

У мирному житті Олена працювала кухарем-сушистом у Львові. Жінка мала неймовірний колір очей — волошковий і була дуже сором’язливою.

"Від її кулінарного таланту й умінь залежало, чи будуть вчасно й смачно нагодовані військовослужбовці одного з підрозділів бригади. Вона ж любила експериментувати на військовій кухні, щоб хлопцям було смачно, бо любила дивитися, "як із апетитом їли", — інформує бригада.



"У квітні 2015 року вона стала на захист України. За роки військової служби оволоділа декількома спеціальностями, зокрема медичною. Врятувала не одного нашого воїна. Щира патріотка, смілива та відважна, разом із побратимами йшла у найгарячіші місця бою. Турійщина втратила справжню доньку своєї землі", — йдеться у дописі на сторінці Турійської громади.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW