В Україні очікуються місцями заморозки: прогноз погоди на 7 вересня



В Україні погода 7 вересня буде сонячною та помірно теплою. Окрім ночі, звичайно. 

Про це повідомляє редакція. 

Синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що максимальна температура завтрашнього дня, від +16 до +22 градуси. Ввечері, вранці, вночі +3+8, місцями (окрім півдня та Закарпаття) заморозки 0-4 градуси.

Дощів завтра в Україні не буде (хіба в Карпатах щось своє, локальне), хмарності мало, тому чисте нічне небо сприятиме додатковому вихолодженню повітря і підстилаючої поверхні - урожай та квіти захищайте.

У Києві 7-го вересня вдень очікується гарна погода - сухо, сонячно, +18 градусів. Вночі на околицях ймовірні заморозки.

На Дніпропетровщині очікуються заморозки (до 1°c морозу у повітрі). Ясна погода протримається у Дніпрі зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Без опадів.

За останні 130 років 07 вересня в Дніпрі спостерігалась максимальна температура повітря 35.4° у 1892 році, а мінімальна 4.5° у 1998.

В Україні очікуються місцями заморозки: прогноз погоди на 7 вересня, фото-1

Ранок та день у Мелітополі будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів.

За останні 130 років 07 вересня в Мелітополі спостерігалась максимальна температура повітря 32.0° у 1963 році, а мінімальна 5.6° у 1953.

В Україні очікуються місцями заморозки: прогноз погоди на 7 вересня, фото-2

Народний прогноз погоди: Цього дня вшановується пам'ять апостола Тита. У народі святого називали Листопадником, Грибним, і приказували: "Святий Тит останній гриб ростить". Саме гриби передвіщали нашим пращурам майбутню зиму: великий врожай – до затяжної зими. Зазвичай до дня святого Тита дозрівають груші.

Наталка Діденко рекомендує використовувати суху хорошу погоду з максимальною користю. Бо вже з 9 по 12 вересня з'являться серйозні осінні дощі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW