Мільйон на власну справу: як отримати?



Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів надає від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи.

Також участь можуть брати юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки.

Що зробити для участі у програмі? Заповнити аплікаційну форму, підписати її ЕЦП, подати до Фонду проєктну заявку в електронному вигляді разом із обов'язковими документами  у форматі PDF, що є обов’язковими:

статутні документи, витяг з ЄДР, довідка про керівний склад, копія УБД засновника організації-заявника, опис проєкту, кошторис, резюме членів команди проєкту, термін реалізації. Більше інформації щодо документів за посиланням: https://cutt.ly/pX58TbZ.

Ветеранський фонд не фінансуватиме бізнес, пов’язаний з російською федерацією! Також не можуть претендувати на фінансову підтримку бізнеси, пов’язані з азартними

іграми, виробники алкогольних, тютюнових виробів, зброї та боєприпасів, ядерних матеріалів, а також будь-якого іншого майна, що не може перебувати у власності громадян, громадських обʼєднань, міжнародних організацій та юридичних осіб інших держав на території України.

Заявки на участь в конкурсі приймаємо з 5 вересня по 5 жовтня. Більше про умови та покрокову інструкцію переглядайте на сайті УВФ: https://veteranfund.com.ua/contests/varto/

Запитання та уточнення щодо проєкту надсилайте на пошту [email protected] з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів”.

Джерело: Прочерк



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW