"Металіст" у меншості переміг "Олександрію"



"Металіст" отримав вольову перемогу в матчі, де від 35-ї хвилини грав в меншості.

"Олександрія" і "Металіст" дуже жваво розпочали поєдинок. Спочатку команди змарнували кілька нагод. Та дуже швидко рахунок було відкрито. Третьяков і Волошин зробили так, що Калітвінцев опинився на самоті перед воротами і не дав Рибці жодного шансу 1:0, інформує "Терикон".

Та "Металіст" дуже швидко відновив рівновагу. За 10 хвилин Прядун віддав на Панасенко, а той потужно пробив з під захисника у дальній кут - 1:1.

Коли на 35-й хвилині Порох дуже грубо зіграв в центрі поля проти Кожушка, здавалось "Металісту" буде непереливки. Та "Олександрія" спочатку не поспішала реалізувати свою чисельну перевагу, а потім просто не могла.

Натомість, "Металіст" неприємно вразив суперника вмінням проводити результативні атаки вдесятьох. На 64-й хвилині Прядун розібрався із Білошевським і попри супротив Бабогла потужним ударом вразив ближній кут. А менш ніж за 10 хвилин Білик помилився на виході під час кутового і Мизюк, випередивши кіпера "Олександрії", головою спрямував м'яч у сітку.

"Олександрія" програла - 1:3 і втратила шанс наздогнати лідера УПЛ - "Зорю".

2022-23, Чемпіонат України

Олександрія - Металіст 1:3 (1:1)
Голи: Калітвінцев В., 11 (1:0); Панасенко, 21 (1:1); Прядун, 64 (1:2); Мизюк, 72 (1:3)

Олександрія: Білик О.; Бабогло; Мірошніченко Д.; Волошин Ві. (Авагімян, 46); Демченко Ол.; Калітвінцев В.; Рибалка (Дришлюк, 75); Третьяков (Кожушко, 31); Білошевський; Цуріков; Кобзарь (Костишин Д., 46; Бондаренко В., 79)
Запасні: Горох; Скорко; Дячук М.; Шулянський; Копина; Мустафаєв Е.; Гринь
Попередження: Костишин Д. 61; Цуріков 87

Металіст: Рибка; Романюк; Порох (до 35); Мизюк; Каплієнко; Танковський; Ралюченко; Підлепенець (Книш, 68); Панасенко (Шопін В., 93); Коркішко; Прядун (Рязанцев Є., 82)
Запасні: Костик О.; Шамич; Багачанський; Чідомере
Попередження: Панасенко 12
Вилучення: Порох 35'



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW