Чому не варто довіряти Гіркіну-Стрєлкову



Здавалось би, яка довіра може бути до людини, яка натисла на “спусковий гачок війни”?

Але останнім часом все частіше в українському інформаційному полі з’являється Ігор Стрєлков, він же Гіркін, він же Рунов. 

Приваблювати українську аудиторію колишній полковник ФСБ почав своїми зрадними висловлюваннями щодо російської армії та військ так званих “лднр”. Стрєлков часто пише про безуспішні спроби російського командування реалізувати “спецоперацію” на Донбасі. Він неодноразово у своїх дописах заявляє про провали російської військової стратегії в Україні, про великі втрати, критикує міністра оборони рф Шойгу, погане забезпечення, каже про неможливість росіян просуватись вперед і навіть про гідного супротивника - українську армію. 

Це не може не приваблювати українську аудиторію, яка читає Гіркіна. Його окремі висловлювання підхоплюють українські телеграм канали і навіть засоби масової інформації, а користувачі потрохи звикають до Гіркіна, який так влучно ганьбить нашого ворога.

Проте Гіркін не відмовляється від плану росії загарбати українську територію військовим шляхом, закликає російське керівництво до загальної мобілізації. Сам же збирається потрапити на фронт. 

Бiльш того, у нещодавньому зверненні до українців сказав, що якби він "керував спецоперацією рф", то України нібито давно не було б”.

"Ваше счастье, что не я руковожу всей этой спецоперацией, потому что вашего государства уже бы не было. И война бы уже давно бы кончилась". 

Стрєлков каже, що якби в 2014 році Кремль надав йому необхідні ресурси, то восени 2014 року або максимум навесні 2015 року Україна без важких боїв і ракетних ударів стала б "Новоросією", а інша її частина "Малоросією". Також він додав, що він критикує війну України з росією не тому, що проти захоплення територій, а тому, що йому не подобаються методи Кремля.

Особливо Стрєлков запам’ятався мешканцям міста Слов’янська, який він з купкою озброєних терористів захопив у 2014 році і став першим “міністром оборони” у так званому “днр”. З цього часу почались бойові дії. 

Очевидно, що Гіркін має свою мету у розхитуванні українського інформаційного простору. Поставте собі одне просте риторичне запитання: Чому терорист Гіркін досі вільно дискредитує дії російської армії в Україні? 






AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW